12. Sınıflar Veli Toplantısı

09.10.2018 443

12. Sınıf Öğrencilerimizin Velileri İle Görüşme

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimizin velileri ile bir araya geldik.
Üniversiteye hazırlık döneminde olan öğrencilerimizin bu süreçte başarılı olabilmeleri için hem öğretmen hem veliler tarafından iş birliği ile neler yapılabileceği toplantının en önemli gündemini oluşturdu.

Okulumuz müdürü Özcan MENTEŞ’in velilere yaptığı kısa konuşmanın ardından okulumuz öğretmenleri Savaş TÜYLÜ, Enes YALÇIN, Göksel AKYÜZ ve Kadir DEMİRHAN velilerimizle öğrencilerin durumu, gelecek planlamaları, üniversite sınavı ve sınavda başarılı olunması için yapılması gerekli öğrenci davranışları üzerinde bir görüşme gerçekleştirdiler.

Toplantının bitiminde 12-AL/A sınıf rehber öğretmeni Enes YALÇIN ve 12-AMP/A sınıf rehber öğretmeni Kadir DEMİRHAN sınıflarında bulunan öğrencilerin velileri ile birebir görüşmeler yaparak toplantıyı bitirdiler.

09-10-2018