Teneffüste de Öğreniyorum Projesi

Öğrencilerimizin gizil(örtük) öğrenme yani dikkat etmeden, özel bir çaba sarf etmeden gerçekleşen öğrenmelerini okul derslerine destek olacak şekilde gerçekleştirmek üzere teneffüste de öğreniyorum sistemini okulumuzda kurduk.

02.12.2017 658

Teneffüste de Öğreniyorum Projesi

Bu sistem öğrencilerin teneffüs esnasında kolaylıkla gözlerinin önünde bulunacak monitörlerin okulda iki noktaya konulması ve monitörlerden öğrencilerin derslerde öğrendikleri konuları destekleyici görsel materyallerin yansıtılması prensibiyle çalışıyor.

Monitörlerde eğitimde ve sınavlarda sıkça karşılaşılan formüllerin, terimlerin, genel kültür konularının yanı sıra sisteme öğrencilerin ilgilerini canlı tutmak amacıyla, özlü, veciz sözler, güldürürken aynı zamanda düşündüren görseller ve zaman zaman öğrencileri teşvik etmek ve heyecanlandırmak maksadıyla hazırlanmış ödüllü sorular yansıtılacaktır.

Sistemin gerek fikir gerekse kurulumu esnasında büyük emeği geçen müdür yardımcımız Hasan GURAN ve İngilizce öğretmenimiz Kadir DEMİRHAN’a ve sistemin kurulumunun her noktasında özveriyle çalışan, elektrik ve bilişim sınıflarında öğrendiklerini hayata geçirirken büyük bir beceri gösteren kıymetli meslek bölümü öğrencilerimiz Nuh ALICI, İlker BOLAT, Batuhan KARAOĞLAN ve Mirza TÜYLÜ’ye teşekkür ederiz.

02-12-201702-12-201702-12-201702-12-201702-12-201702-12-201702-12-201702-12-2017