Göksun Ericek Prof.Dr.Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Göksun Ericek Prof. Dr. Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ericekcpal.meb.k12.tr

Adres - ERİCEK MAH. BAHÇELİ EVLER/1 SK. NO: 1 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ

Adres - ERİCEK MAH. BAHÇELİ EVLER/1 SK. NO: 1 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Kasabamızdan Göksun ve Elbistan ilçe merkezine 1 saat aralıklarla hareket eden araçlar bulunmaktadır. öğretmenler ayrıca özel araçlarla ve özel servislerle ulaşım sağlamakta, mahalle içerisinde ikamet edilebilmektedir. ulaşım konusunda herhangi bir sorun yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kahramanmaraş İl Merkezine 125 km. ve Göksun İlçe Merkezine 35 Km. uzaklıktadır.