T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Göksun Ericek Prof.Dr.Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Göksun Ericek Prof.Dr.Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ericek Kasabası
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Göksun Ericek Prof. Dr. Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon yok
Ulaşım
Kasabamızdan Göksun ve Elbistan ilçe merkezine 1 saat aralıklarla hareket eden araçlar bulunmaktadır. öğretmenler ayrıca özel araçlarla ve özel servislerle ulaşım sağlamakta, mahalle içerisinde ikamet edilebilmektedir. ulaşım konusunda herhangi bir sorun yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kahramanmaraş İl Merkezine 125 km. ve Göksun İlçe Merkezine 35 Km. uzaklıktadır.