Göksun Ericek Prof.Dr.Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03447647212
WEB http://ericekcpal.meb.k12.tr
Adres : Ericek Kasabası
VİZYON : Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Göksun Ericek Prof. Dr. Mehmet Sağlam Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Pansiyon yok
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kasabamızdan Göksun ve Elbistan ilçe merkezine 1 saat aralıklarla hareket eden araçlar bulunmaktadır. öğretmenler ayrıca özel araçlarla ve özel servislerle ulaşım sağlamakta, mahalle içerisinde ikamet edilebilmektedir. ulaşım konusunda herhangi bir sorun yoktur.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kahramanmaraş İl Merkezine 125 km. ve Göksun İlçe Merkezine 35 Km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :