Tuğçe AKSOY - İngilizce Öğretmeni

28 Ocak 1995’te Mersin’de doğdum. 2002’de yaşadığımız bölgedeki Kuyuluk Belediye İlköğretim Okulu’nda eğitime başladım. İlk 4 yıl eğitimimi bu okulda aldım. Daha sonra sınıf öğretmenimin başka yere tayini çıkması dolayısıyla Barbaros İlköğretim Okulu’nda eğitimime devam ettim ve 2009 yılında bu okuldan mezun oldum. Aynı yıl Eylül ayında Mahmut Arslan Anadolu Lisesi’nde eğitime başladım. Lise ikinci sınıfta yabancı dil bölümünü seçtim ve bu bölümü tamamladım. 2013’te liseden mezun oldum. O yaz üniversite sınavlarına girdim. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım ve Eylül 2013’te üniversiteye başladım. Üniversitenin son yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden Pedagojik Formasyon Sertifikası’nı aldım. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde stajımı tamamladım. 2018 Haziran ayında üniversiteden mezun oldum. 2018 Temmuz ve Ağustos aylarında KPSS sınavlarına girdim ve kazandım. Eylül 2019’da Ericek Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladım ve orada devam etmekteyim.